Acceledent Optima

Ce este AcceleDent OPTIMA?

Dezvoltat de OrthoAccel Technologies USA, AcceleDent OPTIMA este este cel mai avansat dispozitiv ortodontic bazat pe o noua tehnologie care reduce timpul tratamentului ortodontic cu pana la 50%. Simplu și ușor de utilizat, AcceleDent Optima poate accelera tratamentul ortodontic cu până la 50%, reducând în același timp disconfortul ortodontic.

AcceleDent OPTIMA actioneaza pe ambele arcade folosind principiul microvibratiilor si este compatibil cu toate tipurile de tratamente ortodontice (bracketi, gutiere Invisalign).

Prin folosirea dispozitivului timp de 20 de minute zilnic(ideal) , AcceleDent OPTIMA poate favoriza deplasarea dentara cu ajutorul tehnologiei SoftPulse, acest lucru reducand durata tratamentului ortodontic si facandu-l mult mai confortabil.

Cum se utilizeaza ?

AcceleDent OPTIMA este un dispozitiv mobil care are atasat o gutiera pe care pacientul musca, cate 20 de minute pe zi, ideal in fiecare zi, fara niciun discomfort. Gutiera este disponibila in mai multe dimensiuni. Dispozitivul se poate incarca la USB sau la priza. O singura incarcare poate furniza energie pentru 3 utilizari.

Cum functioneaza?

Prin utilizarea microvibratiilor, AcceleDent OPTIMA este proiectat pentru a accelera remodelarea osoasa si deplasarea dentara fara niciun risc.

Pentru mai multe informatii si detalii despre AcceleDent OPTIMA  , puteti viziona clipurile oferite de OrtoAccel.

Phone: 0734.462.133
Fax: 021.568.11.17
Piano Cabinet - Str. Emil Racovita 35-39, Vila AP 08, Voluntari, Ilfov