Aparat dentar invizibil Invisalign - Piano Cabinet
Aparat dentar invizibil Invisalign

Sunt tipuri de aparate dentare noi, revolutionare, ce inlocuiesc arcurile si bracketsii cu un set de mulaje transparente care, purtate cateva saptamani fiecare, indreapta dintii intr-un mod foarte comod si invizibil. Dieta si igiena dumneavoastra dentara nu vor fi modificate in nici un fel, in timpul mesei si al periajului dentar gutierele fiind indepartate.

Tratamentul dumneavoastra Invisalign consta intr-o serie de alignere aproape invizibile, care se pot indeparta, pe care le veti schimba la fiecare doua saptamani pentru următorul set de alignere.

Fiecare aligner este fabricat in mod individual numai pentru dintii dvs.  Pe masura ce inlocuiti fiecare aligner, dintii dvs.  se vor deplasa – putin cate putin, saptamana de saptamana – pana cand s-au îndreptat in pozitia finala prescrisa de către medicul ortodont.

Mai mult, un plan virtual de tratament generat de programul unic ClinCheck® al Align Technology prezinta miscările prin care vor trece dintii dvs. in cursul tratamentului. Acest lucru va permite să vedeti in avans cum vor arata dintii dvs. la sfarsitul tratamentului. Urmand rezultatele programului ClinCheck, sunt produse alignerele dvs personalizate.

Daca sunteti gata pentru un zambet care va transforma aspectul, un aparat dentar invizibil Invisalign este solutia pentru dumneavoastra. Desi exista multe optiuni, niciun alt tratament nu functioneaza la fel de confortabil precum Invisalign.

Avantajele unui aparat dentar invizibil Invisalign

Detasabil

Aparatul dentar invizibil Invisalign poate fi îndepartat pentru a manca, bea, peria si utiliza ata dentara sau pentru ocazii speciale. Personalizat: Medicul ortodont va lua mulaje ale dintilor, cu ajutorul carora Align Technology va produce alignerele dumneavoastra cu caracter personalizat la comanda.

Eficace

Chiar inainte de terminarea tratamentului cu Invisalign veti incepe sa va bucurati de beneficiile unui zambet mai frumos. Alinierea dintilor va incepe cu prima gutiera.

Confortabil

Invisalign este confortabil deoarece nu exista brackets sau fire metalice care să irite interiorul gurii.

Transparent

Alignerele Invisalign sunt aproape invizibile asa ca nimeni nu va observa ca va indreptati dintii.

InvisalignTratamentul Invisalign se poate introduce simplu si cu usurinta in rutina de zi cu zi, fara niciun tam-tam sau jena. Nu exista fire sau brackets de metal, deci nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la iritatii bucale. Deoarece alignerele sunt confortabile la purtat si pot fi indepartate usor pentru a manca, bea, pentru periaj si folosirea atei dentare.

Datorita modului remarcabil in care aparatele dentare Invisalign va transforma zambetul, abia se observa ca faceti un tratament. Deoarece aparatul dentar invizibil Invisalign este transparent si greu de observat atunci cand il purtati, va permite indreptarea dintilor fara a va simti constienti – si daca aveti o intalnire importanta sau un eveniment care va preocupa, aveti posibilitatea indepartarii alignerului pentru o perioada scurta de timp.

Daca doriti un aparat dentar invizibil Invisalign, va asteptam cu drag pentru o consultatie  la Piano Cabinet, in Pipera-Voluntari, Strada Emil Racovita 35-39.

Phone: 0734.462.133
Fax: 021.568.11.17
Piano Cabinet - Str. Emil Racovita 35-39, Vila AP 08, Voluntari, Ilfov