Aparatul dentar autoligaturant DAMON - Piano Cabinet
Aparat dentar Damon

Aparatul dentar Damon nu este doar un sistem de bracketi si arcuri revolutionari, ci si o noua metoda de a trata pacientii. Tratamentele ortodontice traditionale, de cele mai multe ori, necesita extractia unor dinti sanatosi dar inghesuiti, pentru a face spatiu in crearea unei arcade perfecte. Aceasta abordare este de cele mai multe ori incomoda si poate mari durata tratamentului. Sistemul de bracketi DAMON ofera pacientilor alternativa revolutionara de a nu mai extrage niciun dinte, prin aplicarea fortelor biologic-sensibile concepute special pentru a mari arcada si pentru a crea un zambet perfect.

Damon System

Damon Clear

damon clear

Damon Metalic

AVANTAJE

Bracketii Damon combina trei elemente cheie care atunci cand sunt utilizate rezulta beneficii spectaculoase:  ofera un tratament rapid, vizite la medicul ortodont mai rare datorita arcurilor care misca dintii mai repede dar necesita mai putine ajustari si confort sporit fara dureri datorita miscarilor sensibile ale dintilor.

In plus bracketii Damon elimina necesitatea unor legaturi elastice sau metalice datorita prinderilor speciale. La bracketii traditionali sunt folosite ligaturile elastice care provoaca presiunea facand tratamentul mai putin confortabil / incomod. Bracketii DAMON folosesc un sistem glisant care sustine arcul si permite dintilor sa se miste mai rapid si confortabil, fara presiunea care provoca durerea.

Bracketii DAMON sunt conceputi pentru a fi discreti, confortabili si usor de curatat. Fara ligaturile elastice, bracketii DAMON ofera o igiena dentara mult mai buna pe durata tratamentului.

 

Cat timp dureaza tratamentul cu bracketii DAMON ?

Tratamentul cu bracketii DAMON este de obicei mai scurt in comparatie cu bracketii conventionali. Un tratament mai scurt inseamna mai putine intalniri cu medicul ortodont dar si un zambet frumos intr-un timp mai scurt.

Durere ? Discomfort ?

Zilele in care pacientii aveau dureri in timpul tratamentului ortodontic au luat sfarsit.  Cu ajutorul bracketilor DAMON, tratamentul ortodontic este mult mai comfortabil, fara presiune si dureri pe toata durtata tratamentului datorita mecanismului unic de glisare, care permite medicului ortodont sa aplice forte mult mai sensibile pentru a muta dintii in pozitiile corecte, deci nu numai ca tratamentul este mai scurt dar si mult mai confortabil.

Fara extractii dentare

In tratamentele ortodontice convetionale, medicul  este adesea nevoit sa extraga anumiti dinti aglomerati pentru a crea spatiu. Bracketii DAMON folosesc un sistem de forte bilogic-sensibile aplicate dintilor pentru a crea spatiu natural, astfel incat sa nu fie necesare extractii dentare.

Phone: 0734.462.133
Fax: 021.568.11.17
Piano Cabinet - Str. Emil Racovita 35-39, Vila AP 08, Voluntari, Ilfov