Chirurgie orala - Piano Cabinet

Chirurgie orala

Chirurgia orala abordeaza aspectele de patologie chirurgicala din regiunea cavitatii bucale. Exista o serie de interventii de chirurgie orala care pot fi efectuate in cabinetul stomatologic, in circumstantele in care sunt realizate toate conditiile materiale necesare efectuarii unei operatii sangerande, dar si tratarii unor eventuale accidente sau complicatii posibile. Conditiilor materiale le este absolut indispensabila asocierea cu o pregatire materiala si chirurgicala corespunzatoare a practicianului, care sa-l protejeze pe pacient impotriva unor fenomene patologice iatrogene, care de multe ori sunt mai dificil de tratat decat afectiunea de baza pentru care s-a intervenit.

De regula, in cabinetele de stomatologie se pot practica interventii endo-orale (dento-alveolare, interventii de mica amploare asupra mucoasei orale, a limbii, a planseului bucal).

Interventiile de chirurgie maxilofaciala se efectueaza in servicii de specialitate, unde exsita posibilitati de asigurare a unor tratamente complexe, chirurgicale si de ingrijiri postoperatorii.

Phone: 0734.462.133
Fax: 021.568.11.17
Piano Cabinet - Str. Emil Racovita 35-39, Vila AP 08, Voluntari, Ilfov