Stomatologie generala - Piano Cabinet
Stomatologie generala

Stomatologie generala

Stomatologia generală se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor dentare și ale țesuturilor înconjurătoare.

Se adresează tuturor categoriilor de vârstă (copii, adulți, vârstnici) și oferă planuri personalizate de tratament, de comun acord cu pacientul.

Motivul cel mai des întâlnit pentru care mergem la cabinetul stomatologic este durerea. Dintele doare foarte tare iar durerea nu cedează cu antialgice, pulsația se intensifică atunci când pacientul stă jos sau se apleacă, când dintele intră în contact cu alimente sau băuturi foarte reci sau foarte calde.

Tratamentul dentar de urgență, de cele mai multe ori, doar ameliorează durerea.  Pentru eliminarea cauzelor trebuie urmat un plan de tratament.

Preventia constituie una din părțile importante ale stomatologiei generale, prezentarea la cabinet pentru evaluarea statusului dentar și a mucoaselor cavității orale de două ori pe an este aliatul de fier al unor dinți sănătoși.

Estetica unui zâmbet frumos este la fel de importantă ca o siluetă armonioasă sau un ten impecabil. Tratamentele de curățare profesională a dinților (detrartraj, periaj, airflow), tratamentele de albire profesională precum și alte tratamente de îmbunătățire a aspectului dinților sunt recomandate și realizate tot de medicul stomatolog generalist.

 

 

 

 

Phone: 0734.462.133
Fax: 021.568.11.17
Piano Cabinet - Str. Emil Racovita 35-39, Vila AP 08, Voluntari, Ilfov