Pentru medici

In atentia Doamnelor/Domnilor Doctori interesati de o posibila colaborare:

Precum stim, un procent considerabil din pacienti pot avea indicatii de tratament ortodontic (fie ei copii sau adulti, fie necesitand un tratament interceptiv sau unul curativ, ori unul pre/ postchirurgical/ preprotetic/ postparodontal, cu aparate mobile/fixe sau tehnici linguale). Colaborand, ii putem ajuta mai bine.
O sa va prezint pe scurt avantajele unei colaborari si sper sa reusesc a va convinge sa ma contactati pentru a le detalia :

  • veti putea oferi o gama mai larga de serviciisi astfel imaginea clinicii poate deveni si mai buna;
  • veti imbunatati si mai mult calitatea unora din tratamenteleoferite de dvs;
  • veti obtine un procent de 10%din urma tratamentelor de specialitate oferite pacientilor dvs.

In timp, colaborarea noastra se va dovedi si mai avantajoasa. De pe acum, va pot asigura de urmatoarele:

  • corectitudine si profesionalism (intarite de continua participare la diferite cursuri de specialitate si de actualitate );
  • respectarea si incurajarea fidelitatii pacientilor (pe toata perioada tratamentelor ortodontice, aparitia leziunilor odontale, a indicatiilor de extractie/interventii chirurgicale impuse de planul de tratament sau orice alte probleme stomatologice, ne vor determina sa indreptam pacientul de fiecare data catre dvs).

Pentru orice infomatii va rugam contactati-ne.

Cu cele mai bune ganduri,
Dr. Anca Pandele-Chica

PS: pentru orice detalii care va pot ajuta sa luati o decizie despre colaborarea noastra in privinta serviciilor de ortodontie, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0722.384.151.

TOP
×